Hoe groot is de investering in mezelf?

 

Jezelf graag zien of terug graag zien, is altijd een investering.

Denk maar hoeveel je al hebt uitgegeven aan gezond eten, nieuwe kleren, een fitness abonnement en zo kan je natuurlijk even doorgaan. Soms natuurlijk omdat je nieuwe kleren nodig hebt ook, maar soms omdat je jezelf zo mooi vindt in die nieuwe broek, absoluut, kopen die handel. 

 

Maar dan even de vraag hoe lang het geleden is dat jij je op en top vrouw of man hebt gevoeld of hebt bezien als die persoon, niet 'mama', partner, collega, maar helemaal de eigenlijke persoon die je bent?

We verliezen geregeld het zicht op de number 1, onszelf, daarom is het zo belangrijk om even stil te staan en onszelf durven te bewonderen, want JIJ BENT EEN FUCKING PRACHTPERSOON!

 

Sorry voor de vuile taal, maar af en toe mag dit wel eens ;) Genoeg gebabbeld, hieronder vind je de prijzen en alles wat hier in zit. 

Investering van de Self-Love Boudoir ervaring:

300€*

In de ervaring zit volledige verwennerij met cava, versnaperingen, heart-to-heart gesprekken, professionele make-up (zoals gewild, naturel, glamour, noem maar op) en natuurlijk een fotoshoot die meestal 2-3 uur duurt (geen zorgen, ik maak geen 3 uur aan een stuk foto's), waar ik jou dan ook geregeld laat zien wat voor godin jij eigenlijk wel bent. In de ervaring zitten ook 3 digitale beelden naar keuze.

 

Ik heb graag een aandenken na de ervaring?

Absoluut, de meeste van mijn enchantresses kiezen achteraf voor een Luxueus Album of een vergrootte afbeelding om tentoon te stellen in de slaapkamer (of geregeld ook de living), want wat is er beter dan een boost die je elke dag terug kan bewonderen?

 

-Mini Book: Passe-partout met 3-4 foto's naar jouw keuze, deze beginnen aan 200€

- Luxury Album: Een album met de foto's naar jouw keuze, samengesteld tot jij 100% tevreden bent, deze beginnen aan 500€

- Wall Art: Een print op groter formaat, hierin zijn veel verschillende keuzes, die we gerust allemaal kunnen overlopen na uw ervaring, deze beginnen aan 350€

Losse Digitale Foto's: 30€/beeld, natuurlijk worden er bij grotere aantallen pakketprijzen gemaakt.

 

* Omdat ik iedereen de kans wil geven om deze ervaring mee te maken en hiervan een mooi aandenken te hebben is er voor zowel de boudoir ervaring als de album en wall art een gespreide betaling mogelijk (vb. je boekt 5 maanden in de toekomst jouw ervaring, dan is dit mogelijk om de 300€ te spreiden over 5 maanden, indien gewenst.