Boudoir ervaring Beerse

Wat is een boudoir ervaring?

Een boudoir ervaring toont de meest krachtige, gedurfde en sensationele versie van jezelf.
Op en top vrouwelijkheid. “Ben ik écht die sexy vrouw op de foto?” denk je achteraf. Je
bewondert al blozend de sterke, verleidelijke vrouw die je bent. Nog altijd 100% jij, maar een tikkeltje ondeugend en vooral adembenemend mooi.


Waar komt boudoir van?

In de 18de eeuw was een boudoir een kleine kamer, grenzend aan de slaapkamer van de vrouw des huizes. Het diende om zich te kleden en te verzorgen. De boudoir fotografie werd op deze intieme ruimte geïnspireerd.

Wat is een boudoir ervaring?

Boudoir heeft niets te maken met vulgaire foto’s. Integendeel. Je poseert in al je
schoonheid, maar op jouw eigen unieke manier. Je hoeft hiervoor geen (ervaren) model te zijn. Als professionele fotograaf help ik je bij de verschillende poses. Bovendien beslis jij of jouw lichaam al dan niet bedekt is. Jij bepaalt je comfortzone, iets wat ik als fotograaf veel belang aan hecht en altijd respecteer.

 

Voor wie is een boudoir ervaring?

Een boudoir ervaring is voor iedereen. Op sensualiteit staat geen leeftijd of lichaamstype.
Over het algemeen staan vrouwen het meest voor mijn lens, maar mannen zijn ook welkom.

 

Wat als je onzeker bent over je lichaam?

De onzekerheden over ons lichaam, we worden er allemaal mee geconfronteerd. Extra kilo’s, je lichaam na een zwangerschap of de jaren die zich al wat meer laten zien. Ik wil tonen dat iedere vrouw sexy en mooi tegelijk is. Dankzij een goede voorbereiding, een leuke babbel en een luchtige sfeer zorg ik ervoor dat je altijd op je gemak bent. Achteraf kent je zelfbeeld een gigantische groei.

 

Waarom?

Er zijn zoveel redenen om te kiezen voor een boudoir ervaring. Je hebt iets te vieren, je zoekt een manier om je relatie op te fleuren of je wilt je zelfvertrouwen een spectaculaire boost geven.

Het allerbelangrijkste is dat het een groot cadeau voor jezelf is. Jij staat altijd centraal. Het is een herinnering zonder woorden waar je telkens opnieuw sprakeloos van wordt.

Waar gaat de ervaring door?

De ervaring gaat door in Beerse, de huiselijke thuisstudio of een plaats waar je het meest prettig voelt. Er is ook een mogelijkheid om een locatie af te huren, zoals een hotelkamer.
Tijdens de shoot kijk ik niet op mijn horloge. De tijd telt dan even niet. Er staat maar één iemand in het middelpunt en dat ben jij.

Hoe boek je een boudoir ervaring?

Een boudoir ervaring bij Rebel Photography is niet zomaar een shoot, maar een hele beleving. Een goede vertrouwenssfeer is de basis van een succesvolle sessie. Daarom hecht ik veel belang aan een goede voorbereiding zodat je vooraf weet hoe de dag zal verlopen.


Wil je jouw boudoir ervaring boeken of heb je nog een vraag? Neem dan hier contact met mij op.