Wie ben ik?

Hallokes!

Ik ben Kristof, geboren in 1986, ik zorg voor jouw complete boudoir ervaring.

 

Als ik een aantal van mijn enchantresses mag parafraseren, hoor ik dat ik enorm empathisch ben, geruststellend, een persoon om bij te gronden en te ontplooien. Ik denk dat dit komt omdat ik zelf graag lach en natuurlijk, zoals iedereen, graag welkom ben. Dit gevoel probeer ik dan ook over te brengen naar mensen die me leren kennen.

 

Ik heb bijna altijd in sales gewerkt, totdat ik mezelf een paar keer ben tegengekomen en dit niet op de prettige manier. Na een lange tijd met een depressie en burn-out te kapen en dan ook met de vraag te zitten 'Wat doe ik nu echt graag?', heb ik de beslissing genomen om dan toch van mijn passie en levenslange hobby, fotografie, mijn beroep te maken.

 

Initieel ben ik begonnen met portretfotografie op zijn breedst, familieportretten, fashion, zakelijke portretten, newborns, communies,... Tot ik in aanraking kwam met boudoir. Toen is de klik gekomen om hierin verder te gaan, de feel-good energie dat je aan je klanten geeft en zo ook terug krijgt is nu eenmaal niet te evenaren.

 

Waarom die niche? Als kind heb ik enorm gekampt met overgewicht (lees: 15 jaar en 150kg) en het natuurlijke gevolg is dat je een groot doelwit bent op school voor pesterijen en uitsluiting, hieruit zijn bij mij ook heel veel twijfels over mijn uiterlijk en gewicht gekomen.

 

Daarom dat het ook logisch is dat ik mensen die jarenlang zich niet meer hebben gezien als de prachtige mens dat ze zijn, terug een hart achter de riem steek door ze te fotograferen op hun kwetsbaarst, maar ook mooist. We gaan dit leven door onder vele noemers: partner, collega, (groot-)ouder,... maar vaak verliezen we onszelf hierdoor en vooral ook die persoon graag te zien. Ook ik heb het sommige dagen moeilijk om mezelf onder ogen te komen in de spiegel, maar het is zo belangrijk om jezelf in de volledigheid mooi te vinden, iedereen heeft wel iets aan zichzelf dat ze zouden willen veranderen, de zoektocht naar perfectie is oneindig als je de schoonheid die er al is niet meer kan zien.

 

Ik ben constant ook bezig met mezelf te verbeteren op vlak van fotografie, maar ook op persoonlijk vlak, ik geloof er hard in dat geluk niet iets is dat zomaar komt, maar een resultaat van veel en hard werk, want geluk komt uit jezelf, en is niet iets dat je zomaar kan kopen.

 

Zoals gezegd, lach ik ook heel graag, genieten van de moment, die gelukhormonen laten vrijkomen en anderen aansteken, dus dat is ook iets dat je kan verwachten tijdens jouw ervaring. Al lachend, maar soms ook serieus de prachtige persoon die je bent vast te leggen.

 

Ik verwacht ook geen jarenlange modellenexpertise, daarom begeleid ik ook iedereen met poses, niet alleen dat, maar ik doe ze ook voor, wat sowieso voor een heuse portie hilariteit zorgt, blijkbaar ;)

 

Graag hoor ik jou en je verhaal bij een ontmoetingsgesprek! 

 

Tot Snel

 

XXX

 

Kristof